Új Széchenyi Terv

Ingatlanfejlesztés és információs technológiafejlesztés az M-N Kontír Kft.-nél

Projektszám: GOP-2.1.1-11/M
Az egri székhelyű M-N Kontír Kft-nél 2011. novemberében lezárult az ”Ingatlanfejlesztés és információs technológiafejlesztés” projekt, mely 9,5 millió forint összértékű beruházás volt. A megvalósuláshoz a cég az Új Széchenyi Terv keretében kiírt „Mikrovállalkozások fejlesztése” pályázaton 3,9 millió forint vissza nem térítendő, valamint 4 millió forint visszatérítendő uniós támogatást nyert.

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósított fejlesztés eredményeképpen a könyvelőiroda teljes átalakítása megtörtént, új munkahelyek kerültek kialakításra. Korszerű hardver és szoftver eszközökkel bővült a vállalkozás eszközállománya. Az Európai Unió 3 906 270 forinttal támogatta a beruházás megvalósítását, mely biztosítja a vállalkozás versenyképességének javulását, új munkahelyek teremtését.

Forrás: MAG

Az M-N Kontír Kft. informatikai fejlesztése

Projektszám: GOP-2.2.1-09/1
A M-N Kontír Kft. elsődleges célkitűzése, hogy munkájával biztonságos hátteret biztosítson ügyfelei működésének. A rugalmas és minőségi szolgáltatások eredményeként létrejövő partnerkapcsolati hálózat biztosítja számunkra a jövőbeni sikereket. A hatékonyabb folyamatok elérése érdekében fejlesztettük tovább informatikai rendszerünket, ezzel további versenyelőnyt szerezve a hasonló profilú cégekkel szemben. A fejlesztés eredményeként létrejött ügyviteli rendszer öt modulból áll: – CRM modul, az ügyféladatbázis hatékony kezelésének érdekében – humán erőforrás menedzsmentet támogató modul – táv- és csoportmunka informatikai hálózatának kiépítése – pénzügyi és számviteli modul – vállalati webáruház kialakítása. A fejlesztéssel érintett informatikai rendszer fő előnye, hogy jelentős erőforrás megtakarítást eredményez, az adatbevitel gyorsabbá és hatékonyabbá vált. Az információk mindig naprakészek, ezzel támogatva a menedzsment döntéseit. A felületek kialakításnak első számú irányelve az volt, hogy alkalmazkodjon ügyfeleink igényeihez, legyen felhasználóbarát mind dolgozóink, mind partnereink számára.

Új Széchenyi Terv

MAG Zrt.
www.nfu.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu